Deel deze pagina
Print pagina

Servicepunt en consultatie

Voor de meest uiteenlopende vragen en vragen over een aanmelding kunt u als verwijzer en/of ketenpartner terecht bij het Servicepunt. Het Servicepunt is dagelijks te bereiken tijdens kantoortijden, op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op 088 - 506 7777.
Wij bieden tevens consultatie, advies en deskundigheidsbevordering aan professionals binnen de Jeugdzorg. 

Indien u een specifieke vraag in verband met een aanmelding wil bespreken, kan u hiervoor contact opnemen met één van onze triagisten. We hebben dagelijks een spreekuur ingericht, nl:

Dag

Spreekuur

Maandag

11u30 u tot 12u30

Dinsdag

09u tot 11u

Woensdag         

10u tot 11u30

Donderdag        

13u tot 14u30

Vrijdag                

13u tot 15u

Servicepunt

Verwijzers en toeleiders kunnen voor uiteenlopende vragen terecht bij het Servicepunt. Onze medewerker frontoffice neemt uw vraag aan, beoordeelt de urgentie en brengt u in contact met de juiste professional. Onze aanmeldfunctionaris/Gz-psycholoog beantwoordt uw vragen die via het Servicepunt binnenkomen tijdens het spreekuur. Dit kan telefonisch, via e-mail, beeldbellen of waar gewenst face-to-face. De medewerker van de frontoffice kan ook alvast in overleg met uw secretariaat een telefonische afspraak inplannen.

Verwijzers en toeleiders kunnen voor uiteenlopende vragen terecht bij het servicepunt. U kunt bij ons terecht voor een second opinion, co-behandeling of consultatie en advies.