Deel deze pagina
Print pagina

Ik ben doorverwezen door RIAGG omdat ze dachten dat dagbehandeling het beste voor me zou zijn. Toen ik te horen kreeg dat ik hier kon beginnen vond ik het best spannend. Vooral omdat ik niet wist hoe de andere jeugd zou zijn en of ik opgenomen zou worden in de groep. Dit is gelukkig allemaal goed gegaan.

Op de afdeling heb ik verschillende therapieën gehad zoals PMT (psycho motorische therapie), “rots en water training” en individuele gesprekken met mijn persoonlijk begeleidster op de afdeling. Ik ben vooral bezig geweest met hoe het me ging lukken weer terug naar school te gaan en weer met vriendinnen op stap.

Thuis liep het ook niet altijd lekker en was er vaker ruzie. Toen ik een tijdje opgenomen was, is er praktisch pedagogische thuisbegeleiding gestart. Er kwam wekelijks een therapeute die mij en mijn ouders hielp in de thuissituatie. Ik leerde ook hoe ik thuis met mijn boosheid om kon gaan.

Het gaat nu goed met me. Ik voel me lekker in mijn vel en ga met plezier naar school. Ik heb ook veel nieuwe contacten gelegd.