Deel deze pagina
Print pagina
« terug naar overzicht

'Laat je niks wijsmaken' over puberteit, alcohol, andere drugs en gamen

Bent u ouder of opvoeder van kinderen tussen de 10 en 16 jaar? Heeft u vragen over alcoholgebruik, roken en blowen door jongeren? Wordt u mogelijk al geconfronteerd met beginnend gebruik van alcohol, roken en blowen bij uw kind? Misschien is de oudercursus genotmiddelen over puberteit, alcohol, andere drugs en gamen dan iets voor u.

In deze cursus krijgt u informatie over het gebruik van alcohol en drugs (en de gevolgen hiervan) en krijgt u handvatten aangereikt om drinken, roken en blowen te voorkomen of met het beginnende gebruik van uw puber om te gaan. En er wordt tijdens de bijeenkomsten aandacht besteed aan de rol van de puberteit hierin. Naast het gebruik van genotmiddelen zoals alcohol en drugs komt ook gamegedrag en internetgebruik aan de orde.

Meer informatie

De cursus start meerdere keren per jaar en bestaat uit drie bijeenkomsten van 19.00-21.30 uur op één van onze locaties in Zuid-Limburg.

Cursusdata in 2017 zijn: 

start op 13 juni met vervolgbijeenkomsten op 27 juni en 4 juli

start op 12 september met vervolgbijeenkomsten op 26 september en 3 oktober

start op 24 oktober met vervolgbijeenkomsten op 7 november en 28 november

Deelname kost € 23,00 per persoon of samen met uw partner € 34,00.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling verslavingspreventie op
T 088 506 7200 of mail naar afdeling Preventie: preventie.vz@mondriaan.eu